Lekkages zware chemicaliën

Wij zijn snel ter plekke bij een lekkage met chemicaliën zoals bijvoorbeeld een lek geprikte IBC, een tankwagen die overloopt of een losgesprongen slang.

Een lekkage van zware chemicaliën of gevaarlijke stoffen is potentieel altijd een gevaar voor mens, dier en milieu. Het is daarom noodzakelijk dat er bij een lekkage of spill de juiste stappen worden genomen om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Strukton Milieutechniek beschikt over een uitgebreid team van experts die ieder hun eigen specialiteit op het gebied van gevaarlijke stoffen hebben. Nagenoeg al onze incident coördinatoren zijn opgeleid voor vakbekwaamheid behandeling gevaarlijk stoffen. Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij het behandelen van gevaarlijke goederen, ook wel ADR activiteiten genoemd. Als je dus een lekkage of vraagstuk over chemicaliën hebt, weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Snel aanwezig

Wij beschikken over een eigen calamiteitendienst die 24/7 beschikbaar is bij acuut gevaar. Strukton Milieutechniek is daarom in staat snel te schakelen bij lekkages met chemicaliën zoals bijvoorbeeld een lek geprikte IBC, een tankwagen die overloopt of een losgesprongen slang. Wij zijn experts in het opruimen, overpompen en verwerken van de gevaarlijke (chemische)stoffen.

Quote icon Als je een lekkage of vraagstuk over chemicaliën hebt, weet je zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent. Quote icon

Advies bij lekkages zware chemicaliën

Door onze kennis en kunde van gevaarlijke stoffen zijn we in staat goed en doordacht advies te geven. Als bedrijf ben je niet verplicht om zelf een veiligheidsadviseur in dienst te hebben. Wij kunnen voorzien in veiligheidsadvies omtrent gevaarlijke stoffen. Onze adviseurs hebben jarenlange praktijkervaring, zijn objectief en kunnen nemen alle taken overnemen. Degelijk advies zorgt ervoor dat de kans op lekkages of andere gevaarlijke situaties verkleint worden. Daarnaast ben je er zeker van dat je volgens de laatste wet- en regelgeving te werk gaat. Meer over veiligheidsadvies gevaarlijke stoffen.

Hergebruik

Bij de lekkage van gevaarlijke (chemische)stoffen kijken wij altijd naar de mogelijkheid tot hergebruik. Dit is echter alleen toegestaan als de desbetreffende stof hiervoor geschikt is. Als de stof niet hergebruik kan worden, dan wordt het als chemisch afval behandeld. Wij geven deskundig advies en kunnen het afval zelf opruimen, opslaan en verwerken. Ook nemen wij het ADR-transport voor onze rekening.

Meer advies over de lekkage van zware chemicaliën?

Ellen Proos

Manager IM & Verwerving


0625203808

Ontdek meer van Incident Management

Pagina

Afvoer & Verwerking Gevaarlijke stoffen

Lees meer
Lees meer over Afvoer & Verwerking Gevaarlijke stoffen

Pagina

Drugsafvaldumpingen

Lees meer
Lees meer over Drugsafvaldumpingen

Pagina

Gasmeten

Lees meer
Lees meer over Gasmeten