Verhardingsherstel & herinrichting

Wij beschikken over een eigen calamiteiten dienst die 24/7 inzetbaar is voor asfalt- en betonreparaties. We kunnen de beschadiging snel, veilig en vakkundig repareren.

Schade aan het wegdek kan door veel factoren veroorzaakt worden. Vaak komt het door een ongeval, afgevallen ladingen, beschadigingen door brand of simpelweg door veroudering.

Beschadigd wegdek brokkelt snel af en dit zorgt ervoor dat de schade snel groter wordt. Het is daarom zaak om een beschadiging snel, veilig en maar ook vakkundig te repareren.

Calamiteitendienst verhardingsherstel & herinrichting

Strukton Milieutechniek beschikt over een eigen calamiteitendienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar is voor asfalt- en betonreparaties evenals verhardingsherstel & herinrichtingswerkzaamheden. In het geval van een beschadigd wegdek kunnen we snel ter plaatse zijn om het met een asfaltreparatiemiddel te herstellen. Het herstellen van het wegdek zorgt er bovendien voor dat de levensduur van het asfalt verlengt wordt. Daarnaast voorkomt het ook verdere slijtage.

Complete werkzaamheden

Het voordeel om asfaltreparaties door Strukton Milieutechniek te laten uitvoeren, is dat we alle werkzaamheden uit handen nemen. Allereerst zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we juist reageren. Bovendien kunnen we de verkeersmaatregelen zelf regelen zodat we veilig te werk kunnen gaan. Bij een ongeval of afgevallen lading kunnen we ook van dienst zijn door onze ZOAB-wegdekreiniger in te zetten. We zorgen ervoor dat de situatie veilig en schoon is en dat de schade aan het wegdek professioneel en duurzaam hersteld wordt. We zijn  de specialist voor wegdekcalamiteiten. Al met al, bij asfaltschade is Strukton Milieutechniek de geschikte partij.

Wegonderhoud

Wegen vergen veel onderhoud om de veiligheid en de kwaliteit te waarborgen. Om hiervoor te zorgen kunnen we ook het onderhoud van terreinen voor onze rekening nemen. Te denken valt aan herstelwerk, asfaltreparaties, wegeninspecties, markeringen aanbrengen of herstellen en/of veegwerk. We hebben veel ervaring met het integraal beheren en onderhouden van terreinen. Meer informatie over integraal beheer en onderhoud grijs-groen.

Hulp nodig?

Telefoonnummer 0800 - 2211 221. 24/7 bereikbaar.

Bel ons

Meer advies over asfalt & betonreparaties?

Ellen Proos

Manager IM & Verwerving


0625203808

Ontdek meer van Incident Management

Pagina

Spill-control & wegdekreiniging

Lees meer
Lees meer over Spill-control & wegdekreiniging

Pagina

Spoedsanering

Lees meer
Lees meer over Spoedsanering

Pagina

Integraal beheer en onderhoud van grijs-groen

Lees meer
Lees meer over Integraal beheer en onderhoud van grijs-groen