Verkeersmaatregelen

Snel handelen voorkomt files. Wij zijn met ons calamiteitenteam 24/7 bereikbaar om de weg af te zetten en het verkeer om te leiden.

Met (tijdelijke) verkeersmaatregelen helpen we de chaotische situatie na een ongeval vakkundig in goede banen te leiden.

Snel handelen voorkomt files, daarom zijn we met ons calamiteitenteam 24/7 bereikbaar om de weg af te zetten en het verkeer om te leiden.

Werkwijze

We zetten verkeersmaatregelen in zoals bijvoorbeeld actiewagens en/of bots absorbers. Wanneer nodig zorgen we bovendien voor verkeersborden en complete afzettingen. Als we verkeersmaatregelen nemen, doen we dit volgens de CROW 96a en CROW 96b richtlijnen. Dit doen we ten eerste om de veiligheid te kunnen waarborgen en ten tweede om duidelijkheid te creëren.

Bij Strukton Milieutechniek staat veiligheid hoog in het vaandel. Ook tijdens onze werkzaamheden op of nabij de openbare weg houden we niet alleen rekening met onze eigen medewerkers, maar ook met de medeweggebruikers. Al het benodigde materiaal en materieel hebben we snel ter plaatse waardoor de doorstroming van het verkeer zo min mogelijk wordt verstoord.

Quote icon Snel handelen voorkomt files. Wij zijn met ons calamiteitenteam 24/7 bereikbaar om de weg af te zetten en het verkeer om te leiden. Quote icon

Kennis & professionaliteit

Onze incident coördinatoren zijn opgeleid als verkeersregelaar en beschikken daarnaast over het certificaat vakman tijdelijke verkeersmaatregelen BRL 9101. Ze kunnen snel handelen als de situatie daarom vraagt. Daarnaast weten ze wat er nodig is bij (milieu) incidenten op de openbare weg. Samen met de opdrachtgever zorgen we voor een veilige doorstroming van het verkeer. De verkeersveiligheid is in goede handen bij Strukton Milieutechniek.

Situaties waarbij je verkeersmaatregelen kunt toepassen:

  • Maatregelen toepassen na een incident op de openbare weg;
  • Wegafzettingen bij onderhoud aan de weg;
  • Verkeersregelaars inzetten bij een incident;
  • Advies maatregelen rondom project;
  • Inzetten van wegafzetting, bebording & afzetmaterialen.

Meer advies over verkeersmaatregelen?

Ellen Proos

Manager IM & Verwerving


0625203808

Ontdek meer van Incident Management

Pagina

Ontruimingen

Lees meer
Lees meer over Ontruimingen

Pagina

Spill-control & wegdekreiniging

Lees meer
Lees meer over Spill-control & wegdekreiniging

Pagina

Spoedsanering

Lees meer
Lees meer over Spoedsanering