Betonpreventie

Wij hebben alles in huis om schade te voorkomen en levensduur te verlengen

Voorkomen is beter dan genezen. Strukton Milieutechniek heeft alles in huis om schade in ondergronden en beton te voorkomen en de levensduur te verlengen. Wij maken hierbij gebruik van slijtlagen, coatings en diverse andere specialistische preventietechnieken.

Slijtlagen/Coatings

Bij een slijtlaag brengen we een conserveringslaag aan op asfalt of beton om scheurtjes en oneffenheden te dichten. Meestal bestaat deze laag uit een onderlaag van bitumen of Epoxy, welke met fijn split wordt ingestrooid. Dit om de ondergrond te beschermen tegen weersinvloeden of zoutindringing. Denk bij coatings aan een afwerkingslaag om bijvoorbeeld beton van een bescherming te voorzien. Zoals op vloeren in parkeergarages. Dergelijke lagen moeten aan een tal van voorwaarden voldoen en uitermate slijtvast zijn.

Strukton Milieutechniek heeft alles in huis om schade in ondergronden en beton te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Specialistische preventietechnieken

In beton geldt ook: voorkomen is beter dan genezen. Wij beheersen diverse specialistische preventietechnieken voor het controleren van scheurvorming in beton en voor het voorkomen van opdwarrelend stof uit spoorballast in tunnels en bij stations. Wij vertellen je er graag meer over.

Meer advies over betonpreventie?

John de Gram

Betonspecialist


0621565156

Ontdek meer van Milieurealisatie

Pagina

Betoninjectie

Lees meer
Lees meer over Betoninjectie

Pagina

Betonrenovatie

Lees meer
Lees meer over Betonrenovatie

Pagina

Vloeistofdichte vloeren en verhardingen

Lees meer
Lees meer over Vloeistofdichte vloeren en verhardingen