Integraal beheer en onderhoud van grijs-groen

Een terrein is het visitekaartje van het bedrijf. Onderhoud, beheer en het waarborgen van de veiligheid is daarom een zeer belangrijk aspect.

Strukton Milieutechniek is dé partner op het gebied van integraal beheer en onderhoud van grijs-groen. Wij combineren veiligheid, effectiviteit en vakkundig beheer van de buitenruimte met de focus op mens, grijs en groen.

De ervaring van veel verschillende soorten werkzaamheden zorgt ervoor dat we een allround partner zijn die in het complete beheer en onderhoud kan voorzien. Bovendien adviseren we op het gebied van assetmanagement en beschikken we over een calamiteitendienst die 24/7 inzetbaar is.

De werkzaamheden die we onder andere kunnen uitvoeren zijn:

  • Onderhoud aan straten/wegen.
  • Gladheidbestrijding.
  • Maai & Snoei werkzaamheden.
  • Onkruidverdelging.

Integraal beheer en onderhoud van grijs-groen

Een terrein is het visitekaartje van het bedrijf. Onderhoud, beheer en het waarborgen van de veiligheid is daarom een zeer belangrijk aspect. Naast een professionele uitstraling is het waarborgen van de veiligheid belangrijk voor mens, dier en natuur. Wij zijn specialist in alle facetten van het terreinbeheer waardoor we beschikken over veel ervaring, kennis en vakkundigheid. Daarnaast kunnen we 24/7 onze calamiteitendienst inzetten voor onvoorziene spoedwerkzaamheden. Meer informatie over ons incident management.

Wij werken beeldgericht. Het is voor ons zeer belangrijk en tevens noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de werkzaamheden gewaarborgd wordt. Daarnaast kunnen we goede afspraken maken over het onderhoud en het beheer. Door gebruik te maken van de CROW kwaliteitscatalogus realiseren we een succesvolle openbare ruimte die we tevens efficiënt kunnen onderhouden.

Quote icon Wij kunnen de beschikbare data analyseren en meten waardoor we het beheer en onderhoud kunnen voorspellen. Quote icon

Duurzaam en circulair terreinbeheer

Strukton Milieutechniek werkt aan duurzaamheid en circulariteit. Ons doel is om ervoor te zorgen dat we ecologisch bewust te werk gaan. Dit doen we door gebruik te maken van elektrische tools zoals maai- en zuigmachines. Circulair terreinbeheer is daarnaast een andere belangrijke pijler binnen onze werkzaamheden. We proberen, wanneer mogelijk, grondstoffen elders toe te passen.

Data analyses

Een voordeel van integraal beheer en onderhoud en de vele werkzaamheden die we uitvoeren, is dat er ook veel data beschikbaar is. Wij kunnen de beschikbare data analyseren en meten waardoor we het beheer en onderhoud kunnen voorspellen. Het onderhoud en beheer wordt door actief gebruik te maken van data analyses voorspelbaar wat ervoor zorgt dat het veel duurzamer ingezet kan worden. Dit scheelt in de kosten en zorgt er tevens voor dat we veel beter kunnen plannen.

Meer advies over integraal beheer en onderhoud van grijs-groen?

Janne Constandse

Operationeel Manager Realisatie & Onderhoud


076-5960500

Thomas Himmelreich

Projectleider Verwerving


076-5960500

Ontdek meer van Realisatie & Onderhoud

Pagina

Betonreparatie

Lees meer
Lees meer over Betonreparatie

Pagina

Rioolinspectie en renovatie

Lees meer
Lees meer over Rioolinspectie en renovatie

Pagina

Vloeistofdichte vloeren en verhardingen

Lees meer
Lees meer over Vloeistofdichte vloeren en verhardingen