Bekijk alle artikelen

Loodtuintjes sanering Gemeente Zaanstad

Al een geruime tijd zijn we tuintjes in Gemeente Zaanstad aan het saneren. De bodem van de tuintjes is namelijk verontreinigd met lood. Om de bodem veilig voor mens, dier en milieu te maken is sanering nodig.

Door de unieke ligging van de tuintjes is dit project zeer interessant en uitdagend. Sommige tuintjes zijn namelijk moeilijk of niet te bereiken met vrachtwagens wat de sanering van de vervuilde grond ingewikkeld maakt.

In het geval van de tuintjes aan de Kalverringdijk hebben we daarom gekozen voor een unieke methode; het af- & aanvoeren van grond via een vrachtschip met kraan. Naast dat dit veel praktischer en efficiënter is, levert het ook zeer mooie beelden op.

Meer weten over saneren en wat Strukton Milieutechniek hierin kan betekenen?

Sanering loodtuintjes Gemeente Zaanstad

Meer informatie over deze sanering?

Erwin van Arendonk

Projectleider Realisatie & Onderhoud


0681614111