Bekijk alle artikelen

Jaarlijkse BHV-herhalingscursus Strukton Milieutechniek

Onze collega’s bij Strukton Milieutechniek zijn deze week weer begonnen met hun jaarlijkse BHV-herhalingscursus georganiseerd door Veiligheidscentrum Oosterhout (VCO).

Gedurende vijf herhalingsdagen worden 60 collega’s opgefrist op het gebied van niet-spoedeinde eerste hulp (snij- en brandwonden), spoedeisende hulp (AED-reanimatie, rautekgreep), brandbestrijding (beginnende brand, brandblusmiddelen) en ontruiming (deurprocedure, communicatie en alarmeren).

Dit keer voor het eerst op onze eigen locatie aan het Steenen Hoofd 61. De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktijk, waarbij diverse scenario’s worden geoefend die dicht tegen de praktijk aanliggen. Bij Strukton Milieutechniek staan veiligheid en gezondheid van onze medewerkers voorop.