Over ons

Met een mensgerichte aanpak en hoog veiligheidsbewustzijn impact maken door actief bij te dragen aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving.

Strukton Milieutechniek

Wij zijn hét onafhankelijke portfolio bedrijf van Strukton dat bijdraagt aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving.

Onze visie is gericht op het verleden, het heden en de toekomst.

We herstellen de keuzes uit het verleden door grond- en grondwatersaneringen uit te voeren waarmee we bijdragen aan een gezondere leefomgeving.

We beheersen milieu verontreinigingen met onze spoedoplossingen in het heden. Ons Incident Management team zorgt ervoor dat een acute vervuiling opgeruimd wordt waardoor we de impact op het milieu sterk verminderen.

We beschermen de toekomst door preventieve- en herstelwerkzaamheden uit te voeren want voorkomen is beter dan genezen.

Adviseren en zoeken naar de beste manieren om (bodem)verontreiniging en milieuvervuiling te voorkomen, is dagelijks onderdeel van ons werk. En daar zijn wij trots op. Wij bieden duurzame en innovatieve oplossingen met het oog op het continueren van de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. Ons onderscheidend vermogen ontstaat vanuit onze mensgerichte aanpak en het hoge veiligheidsbewustzijn.

Onze afdelingen

ONDERZOEK & ADVIES

Naast de specialist op gebied van (bodem)onderzoeken, onze kennisafdeling omtrent de constant veranderende wet- en regelgeving.

MILIEUREALISATIE

Richt zich op de planbare arbeid en onderscheidt zich met haar projectmanagement competenties.

INCIDENTMANAGEMENT

Heeft een sterke positie door flexibel, bereikbaar en snel inzetbaar te zijn.

Werkzaamheden

Zwerfvuil, bodemverontreiniging, slechte luchtkwaliteit, achterstallig onderhoud en (milieu)incidenten hebben een negatief effect op de kwaliteit van leven. Met onze kennis van milieutechniek helpen we onze opdrachtgevers met het oplossen van milieu- en civieltechnische vraagstukken. Wij onderzoeken, adviseren, ontwerpen en realiseren. Voor diverse industriële opdrachtgevers nemen wij het volledige projectmanagement voor onze rekening.

Hieronder een greep uit onze diensten:

Spill-control & wegdekreiniging
Terreinbeheer & onderhoud
Veiligheidsadvies
Drugsafvaldumpingen
Betonrenovatie
Bodemonderzoek
Chroom-6
Bodemsanering
Chemisch afval & gevaarlijke stoffen
Asbest

Uiteraard hebben we alle relevante certificaten om ons werk veilig, met hoge kwaliteit en volgens de geldende wet- en regelgeving uit te voeren. Ook snel als het moet, want onze afdeling Incident Management is 24/7 bereikbaar voor noodsituaties. Hulp nodig? Bel 0800 – 2211 221.

Meer weten?

De koffie staat klaar op een van onze locaties. Neem contact op via 076 596 0500 en milieu@strukton.com.

Wil je meer informatie?

Diederik Hillemans

Directeur


076 596 0500