Uitvoerder Asbest

De functie

Als uitvoerder asbest heb je dagelijks de leiding over diverse asbestsaneringen op verschillende locaties. Je verzorgt de opnames van nieuwe werken, onderhoudt contacten met opdrachtgevers en derde partijen en kunt snel schakelen bij calamiteiten. Samen met de projectcoördinator bereid je de werken voor. Je stuurt medewerkers aan en kan goed samenwerken met het team en onze andere afdelingen. Als uitvoerder asbest blijf je beheerst in moeilijke situaties, heb je een hoog veiligheidsbewust zijn en oplossend vermogen. Je gaat altijd voor de beste kwaliteit en je voert het nodige administratieve werk uit.

Dit verwachten wij van jou

  • DTA-certificaat
  • DAV-certificaat
  • Ervaring met asbestsaneringen
  • Praktische instelling en flexibel inzetbaar
  • Rijbewijs B en E achter B
  • Betrouwbaar, collegiaal en representatief
  • Bereid je te blijven ontwikkelen

Dit zijn wij

Wij zijn het onafhankelijke portfolio bedrijf van Strukton dat bijdraagt aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Onze afdelingen Onderzoek & Advies, Realisatie en Incidentmanagement (24/7) versterken elkaar en zijn gezamenlijk in staat breed te ontzorgen.

Met ongeveer 100 collega’s leveren wij deskundig advies, vakkundige uitvoering en zijn wij flexibel bij spoed.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Jij hebt veel specialisten om je heen die jou alles kunnen leren over ons vak.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over de vacature neem dan contact op via 076-5960500. Wil je direct solliciteren? Mail je CV dan naar milieu@strukton.com.