Bekijk alle artikelen

SMT Betontechniek lid van VBR vereniging

Dinsdag 11 oktober is SMT Betontechniek geïnstalleerd als lid van VBR Vereniging van gecertificeerde BetonReparatiebedrijven. Namens SMT Betontechniek waren Diederik Hillemans en Marco De Ruiter aanwezig. Diederik heeft een presentatie gegeven over Strukton Milieutechniek en SMT Betontechniek in het bijzonder.

Om VBR-bedrijf te worden en ook te kunnen blijven, ligt de lat hoog:
– Een geldig KOMO-procescertificaat voor het uitvoeren van betonreparaties, technisch en constructief
– Een geldig VCA-certificaat (veiligheidsmanagement)
– Een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem (NEN-EN-ISO 9001 of gelijkwaardig)

De bedrijven, aangesloten bij de VBR, vormen de eredivisie van beton reparerend Nederland. Zij ontzorgen de opdrachtgever met een deskundig advies op maat en gecertificeerd betonherstel. VBR-bedrijven zijn pro-actief bezig met het ontwikkelen van hun vak en pakken gezamenlijk kennis-, kwaliteits- en scholingsprojecten aan. Opdrachtgevers die voor VBR-bedrijven kiezen, hebben daar direct profijt van.

Het certificaat kun je bekijken op onze certificaten pagina.

VBR verwelkomt SMT Betontechniek

Lees hier het bericht op de website van VBR

Lees meer