Spill-control & wegdekreiniging

We voeren voertuigen en materialen af, reinigen het wegdek en verrichten (nood)reparaties om het wegdek te herstellen en de weg weer snel vrij te geven.

Na verkeersongevallen en industriële lekkages staat ons calamiteitenteam 24/7 klaar om met het juiste type wegdekreiniger om de spill-control & wegdekreiniging snel en vakkundig op te ruimen.

We voeren voertuigen en materialen af. Daarnaast reinigen het wegdek en verrichten we (nood)reparaties om het wegdek te herstellen zodat de weg weer snel vrij is. Bovendien zijn spoedsaneringen van de bodem ook mogelijk. We hebben hiervoor de relevante BRL-certificaten.

ZOAB-Wegdekreiniger

Verkeersongevallen of lekkages kunnen het wegdek ernstig verontreinigen. Naast de veiligheid waarborgen is de voornaamste prioriteit het vrijgeven van het verontreinigde stuk wegdek. Ons doel is om dit zo snel mogelijk binnen de veiligheidsmarges voor elkaar te krijgen. Doordat we gebruiken maken van een ZOAB-wegdekreiniger kan Strukton Milieutechniek snel, veilig en maar ook vakkundig het wegdek schoonmaken. Onze wegdekreiniger is dan ook altijd snel inzetbaar tijdens calamiteiten.

Normale borstels of veegrollen verergeren in sommige situaties het probleem doordat ze de verontreiniging weg ‘duwen’ in plaats van op te ruimen. Daardoor kan het dan voorkomen dat de verontreiniging in de berm terecht komt en een  bodemverontreiniging veroorzaakt. De ZOAB-wegdekreiniger zorgt er met een speciale techniek voor dat de verontreiniging snel opgeruimd en verwijderd wordt.

 

Quote icon Door gebruik van een ZOAB-wegdekreiniger kan Strukton Milieutechniek snel, veilig en vakkundig het wegdek schoonmaken. Quote icon

Verschillende spill-controls & wegdekreiniging

Er kunnen veel verschillende soorten verontreinigingen en spills voorkomen. Afhankelijk van de situatie bepalen we welke reinigingstechniek het beste werkt. Strukton Milieutechniek heeft veel ervaring met deze situaties. Dit zorgt ervoor dat we snel en kundig te werk gaan. Enkele voorbeelden van verontreiniging die we opruimen:

  • Oliesporen (motorolie, hydrauliekolie, carterolie etc.)
  • Brandstof (benzine, diesel, kerosine etc.)
  • Brandschade op het wegdek
  • Allerlei soorten vet
  • Betonsporen
  • Lijmafval of -sporen
  • Verf of latex verontreiniging
  • Slachtafval of kadavers
  • Afval na natuurramp (storm, overstromingen etc.).

Een spill of verontreiniging kan voorkomen op het wegdek na bijvoorbeeld een ongeval. Het kan echter ook voorkomen dat een bedrijventerrein verontreinigd raakt door een lekkage of door een ongeluk. Met spill-control zorgen we ervoor dat de verontreiniging gecontroleerd wordt en daardoor niet groter kan worden. Al jaren hebben we veel ervaring met veel dit soort spills en verontreinigingen. Daarnaast beschikken we ook over een eigen calamiteitendienst die 24/7 beschikbaar is. We zijn dus altijd snel inzetbaar.

Hulp nodig?

Telefoonnummer 0800 - 2211 221. 24/7 bereikbaar.

Bel ons

Meer advies over spill-control & wegdekreiniging?

Ellen Proos

Manager IM & Verwerving


0625203808

Ontdek meer van Incident Management

Pagina

Ontruimingen

Lees meer
Lees meer over Ontruimingen

Pagina

Spoedsanering

Lees meer
Lees meer over Spoedsanering

Pagina

Verhardingsherstel & Herinrichting

Lees meer
Lees meer over Verhardingsherstel & Herinrichting