Vacature Veldwerker bodemonderzoek

De functie

Als veldwerker bodemonderzoek is het jouw taak om door het hele land bodemonderzoeken uit te voeren. Zo werk je de ene keer langs het spoor, de andere keer sta je tussen de koeien in het weiland of midden op een enorm industrieterrein.

De bodemonderzoeken die je gaat uitvoeren bestaan onder andere uit verkennende en nadere onderzoeken, asbest in bodemonderzoek, nul of eindsituatie etc. Jij doet de monstername van grond, grondwater en bouwstoffen, legt waarnemingen vast en constateert afwijkingen. Dit alles dient conform de BRL geregistreerd te worden waarbij een juiste overdracht richting jouw collega’s op kantoor van essentieel belang is, want jouw werk buiten is bepalend voor de kwaliteit van het bodemonderzoek.

Dit verwachten wij van jou

Je bent flexibel. We werken volgens een planning, maar soms moet daarvan afgeweken worden en ziet jouw werkdag er ineens heel anders uit dan je verwacht had. Incidenteel kan het voorkomen dat er eens ’s nachts of in het weekend gewerkt moet worden, bijvoorbeeld tijdens een buitendienststelling bij het spoor.

Verder ben jij een aanpakker, iemand die initiatief neemt en creatief is en die, wanneer de situatie buiten toch net iets anders dan we verwacht hadden, toch de verantwoordelijkheid neemt om ook dan kwalitatief goed werk te leveren. Veiligheid staat bij jou en bij ons op nummer één. Het is dus belangrijk dat je alert bent en dat je aan de bel trekt als er zich onverwachtse situaties voordoen.

  • MBO werk- en denkniveau
  • Bereid je te blijven ontwikkelen
  • BRL SIKB 1000 en/of 2000 gecertificeerd
  • Pré als je ook BRL SIKB 6000 gecertificeerd bent
  • Bezit van rijbewijs B

Heb je reeds ervaring, maar ben je nog niet in het bezit van de juiste certificeringen, aarzel dan niet om toch je cv op te sturen. Wij kijken in dat geval graag samen naar de mogelijkheden om je verder op te leiden.

Dit zijn wij

Wij zijn het onafhankelijke portfolio bedrijf van Strukton dat bijdraagt aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Onze afdelingen Onderzoek & Advies, Realisatie en Incidentmanagement (24/7) versterken elkaar en zijn gezamenlijk in staat breed te ontzorgen.

Met ongeveer 100 collega’s leveren wij deskundig advies, vakkundige uitvoering en zijn wij flexibel bij spoed.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Jij hebt veel specialisten om je heen die jou alles kunnen leren over ons vak.

Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Ellen Proos. Je kunt ook je CV naar ons mailen.

Bel direct met Ellen Proos

Mail ons je CV