Betontechniek

Onze afdeling Betontechniek staat voor de bescherming van de toekomst door het uitvoeren van duurzame preventieve- & herstelwerkzaamheden.

De afdeling Betontechniek vormt de brug tussen het heden en de toekomst door middel van het toepassen van geavanceerde betontechnieken. Dit gebeurt met het oog op duurzaamheid, waarbij de bescherming van de toekomst centraal staat. Onze expertise strekt zich uit over drie kerngebieden: Betonreparatie, Betoninjectie en Betonbescherming.

Bij Betonreparatie ligt de nadruk op technische, esthetische en constructieve aspecten van bouwen met beton. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring bieden wij hoogwaardig vakmanschap, waarbij elke reparatie zorgvuldig en met precisie wordt uitgevoerd.

In het segment Betoninjectie richten we ons op het bieden van oplossingen voor uiteenlopende problemen. Na een gedegen analyse van de situatie kiezen we het meest geschikte materiaal om effectief en duurzaam problemen aan te pakken.

Tot slot omvat Betonbescherming het voorkomen van schade en het verlengen van de levensduur van betonconstructies. Met een breed scala aan technieken zoals slijtlagen, coatings en diverse andere preventieve methoden, zorgen we voor een optimale bescherming van beton.

Voor meer gedetailleerde informatie over elk van deze gebieden, kun je de volgende links bezoeken.

Onderdelen van Betontechniek

Pagina

Betoninjectie

Lees meer
Lees meer over Betoninjectie

Pagina

Betonbescherming

Lees meer
Lees meer over Betonbescherming

Pagina

Betonreparatie

Lees meer
Lees meer over Betonreparatie

Meer informatie over Betontechniek?

Marco de Ruiter

Projectleider Betontechniek


0627458757

Bjorn Verbaken

Projectleider Betontechniek


0625257385