Vacature Incident Management Coördinator

De functie

Als coördinator beheers en los je op een zo efficiënt mogelijke wijze milieu gerelateerde incidenten op. Hierbij kun je denken aan drugsafval dumping, oliesporen en ongevallen op de weg. Je coördineert het gehele project en zorgt voor de juiste communicatie. Het tijdig en kostenbewust inzetten van personeel, materieel en materiaal. Tijdens consignatiedienst ben je 24/7 oproepbaar om incidenten te beredderen. Van het adviseren op locatie bij een brand tot een voorlichtingssessie aan bewoners of het schrijven van een plan van aanpak. Je ben in een soort van voorman rol ook uitvoerend bezig: Alle voorkomende handmatige werkzaamheden, werkzaamheden gebruikmakende van (onafhankelijke) adembescherming, werkzaamheden in gas/zuur pak en verkeer regelen. Uiteraard is dit afhankelijk van de ervaring die je hebt (opgedaan).

Dit verwachten wij van jou

  • MBO denk- en werkniveau en opleiding richting Milieu veiligheid, brandweer / brandwacht of gelijkwaardig
  • Circa 3 jaar relevante ervaring
  • Stressbestendig en communicatief vaardig
  • Rijbewijs B en flexibel i.v.m. onregelmatige diensten
  • Bereid zich te blijven ontwikkelen binnen de branche

Dit zijn wij

Wij zijn het onafhankelijke portfolio bedrijf van Strukton dat bijdraagt aan een gezonde en veilige leef- en werkomgeving. Onze afdelingen Onderzoek & Advies, Realisatie en Incidentmanagement (24/7) versterken elkaar en zijn gezamenlijk in staat breed te ontzorgen.
Met ongeveer 100 collega’s leveren wij deskundig advies, vakkundige uitvoering en zijn wij flexibel bij spoed.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Jij hebt veel specialisten om je heen die jou alles kunnen leren over ons vak. Daarnaast bieden we je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Solliciteren of meer weten?

Heb je vragen over de vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Ellen Proos. Je kunt ook je CV naar ons mailen.

Bel direct met Ellen Proos

Mail ons je CV